Någon

Alla inlägg under juli 2010

Av Någon - 13 juli 2010 11:48

God eftermiddag !


Sådär dagens första etapp avklarad. bilen kan nu rulla ett år till. Fick till och med beröm för att reprationen var bra gjord ;) Tog som den skulle på bägge hjulen.


Sen fick man en påse bilar som tack för besväret. Säger man inte nej tack till :) snabbt gick oxå han inte vänta 5 min  ens :)


Sen bar det iväg till Maxi och inhandla lite  mat blir pannkakor idag :)  samt köpte medcin till mitt öra ha fått en vaxpropp höll på att bli knäpp på mitt öra. hade ett litet helvete att höra vad tanten ska ..  i och för sig skönt men inte så sa bra när man svara nej på fel ställe eller sa att man sa ja när man skulle säga nej.. ja ni kan tänka er vilket helvete det var.   Men nu har jag löst upp den en gång för alla så nu hör jag nästan bra igen :)


Dagens nästa etapp är att klippa gräsmattan och utrota alla tistlar i gräsmattan. 


men först ska jag njuta av mitt kaffe lite :) 


//Någon



Av Någon - 13 juli 2010 08:31

Go morgon !


ser ut att bli en lung dag.  Men det sa jag igår oxå förstås.


Dom stora töserna åker till Farmor imorgon. så det ska väll packas och donas inför deras resa :) plus att tanten är helt hispig oxå väll så man gör väll bäst att hålla sig i bakgrunden och inte säga för mycket idag. 


Ska ta en tur till bilprovningen idag oxå är det tänkt . Ska ombesktiga bilen idag när junior vaknar till liv.


Hämtade bilen  på verkstaden igår. 2300 kr fattigare.  Det var bromsoket som hade gett  upp. Som sagt var bilen börjar bli åren.  Tyckte det var inte så farligt endå dyrt.  Men tanke på att det var ett bromsok plus arbete.  


Så totalt sett så är det en bra bil tror min tanta kostar mer i underhåll än vad bilen gör. Men det är klart. så det är dyra poster man har dragit på sig oxå .


Men okej jag erkänner man klarar sig inte utan bil. bara att inse det.


Bara att bita i det sura äpplet och betala. Men å andra sidan så jag om

verkstaden här nere i Ödåkra nära  och bra samt han inte  ruinerar en.

Vilket tanten kan göra ibland.


Sen var det bara hem och fixa lite middag. Blev sallad med stekt kyckling.  var inte helt fel med tanke på värmen och att  det var en billig middag med tanke på att man hade lagt 2300 på bilen ;) Gott var det oxå.


Sen bunta vi in ungarna i bilen och körde ner till Borstahusen och bada. Och jag får verkligen säga var helt underbart skönt i vattnet.


gillar att köra ner på eftermiddagen för då är det inte så mycket folk lätt att hitta parkeringen oxå. 


Efter vi hade badat i två timmar så var det glass time. Men man har kommit av sig lite har ingen koll på vem som säljer god glass i  Landskrona så det blev ut till vattentornet och köpte var sin pinn glass.  


klockan var för mycket för att köra till råå och köpa glass oxå.


Så är det någon i som vet ett bra ställe i Landskrona som säljer god glass så får ni säga till mig ;)


Glömde säga det vi hade ett bonus barn med oss oxå, Lilla Emma  fick ringa hem och säga att vi var på väg hem badade lite längre än vad vi hade tänkt oss ;)halv tio var hon hemma igen ;)


Gissa vilka barn som somna gott när dom kom hem :)


Gjorde något helt underbart igår när allt va gjort som skulle göras. Gick jag ut på altanen och satte mig med en kall öl.  Njöt av värmen klockan var väll 12 halv ett på natten och ca 24 grader ute satt och titta på blixtarna.  som lyste upp himlen.


det var helt underbart ;)


nä nu är det dags för frukost


//Någon

Av Någon - 12 juli 2010 11:57

Godag !


Kan verkligen säga att det var en  intesiv helg. 


Det hela började i fredag som jag berätta om bufabriken. 


Sen lördagen blev inte mindre intesiv  stack och hälsa på en kompis över en kopp kaffe. Prata lite jobb å lite skit.  Efter det så tog jag barnen ner till örby ängar så vi fick oss ett litet dopp innan vi skulle vara hemma igen. 


Bara in om duschen sen iväg till några vänner som hade bjudit oss på kalas. bjöd på grillat och lite gott till det :)


Gick hemmåt vid 12 tolvtiden kan säga att man slockna rätt så fort. 


Söndagen så bar det ner mot morfar nere i skurup blev det lite öl och jordgubbar kan säga att man verkligen njöt.  Synd att man inte gör den resan oftare bara lite för långt i mellan besöken enligt mitt eget tycke men men vad gör man  dygnet har bara 24 timmar :( 


Efter det så bar det iväg mot barsebäck. år och dagar sen man badade där men det var skoj. körde inom lödde köpte en engångs grill å korv  perfekt ha vid stranden var  lite nervös  att det skulle vara grillnings förbud men såg inga skyltar plus att vi satt lite  avskilt så gjorde en liten gropp placerade grille där i  barnen och tanten försvann rätt så fort ner i vattnet.


Själv fick jag stanna kvar och vakta sakerna plus att jag lyckades med att få tandvärk..  Men blir nog ett dopp i kväll när vi har fått bilen igen :)


ska lägga in lite bilder nu så ni kan få en liten uppfattning.


Fredagen.

   


blir väll halshuggen av Petra nu men ett skitigt barn är ett lyckligt barn :)


Lördagen


Lekte lite med kameran panroma foto ;)

  så här lågt flög  planen inför ladningen på kastrup. var en upplevelse.

    oväder på väg in men det blev inte mycket av det. 

 

 

perfekt grillning :)


   


 


  Man kan nästa känna smaken av jordgubbar å grädde :)


//Någon




Av Någon - 10 juli 2010 06:57

Go morgon !


sådär nu har jag börjat hittaa mig själv igen tror jag.  Tänk vad lite sömn kan göra. Somna som ett litet barn igår.


Tanten skulle iväg på ett ärende så man fick vackert hitta sig själv kvart i elva efter en tuff natt på jobb. Men som tur var så kom hon snabbt hem igen så gick och la mig steg sen upp vid två tiden igen. ännu tröttare än vad jag var när jag gick å la mig.


Kan säga att jag inte kände mig motiverad till att tillbringa 3 timmar på busfabriken.  Men insåg snart att jag hade hittat paradiset till min tantas förtret.


20 grader inomus lungt å stilla kanske max 20 ungar på hela stället :) en massa lediga soffor.. tantens iphone..  fri tillgång till kaffe och ungarna kan inte skada sig .. eller jo om pappa ska vara med å leka .. Junior fick sig en härlig blåtira.


han ville busa lite och jag var väll inte direkt på humör för det. men insåg rätt snart att jag inte hade en chans mot han. så tänker busa lite med han och slänger mig på studsimattan  när han springer på kanten .. man kan väll säga enkelt förklarat svallvågen kommer i kapp han slår en frivolt  i luften och landar sidan om madrassen.  kan säga att han såg inte grann ut i ansiktet  och glasögonen hade fått sig en fin smäll.


lägger upp en liten bild på det.


Så det var helt okej på busfabriken igår ;)


Väll hemma igen så blev det lite grillat. både trött och hungrig. Så nygrillade kotletter å pommes  grillade även liten tomater  kan säga det var godis ;)


Sen tror jag john blund hade kryddat min mat. Sen gick jag ner för räkning. var en kamp mot klockan att hålla sig vaken tills barnen hade somnat :) 


Och nu sitter man är varit vaken en timme.  väntar bara på att dom minsta ska vakna så ska nog baka bröd med dom hittade lite torrjäst i skåpet blev sugen på det läste en artikel  på aftonbladet. 


och nybakade bullar är alltid gott ;)


Sa jag det jag har semester ;)


  ser blåklockan lite


  Barn på nytt


  Mina tomater ;)



//Någon

Av Någon - 8 juli 2010 19:04

go kväll !


det har inte blivit så mycket bloggande  nu dom sista dagarna. har varit fullt med annat eller så har man inte orkat.  Men lovar att jag kommer att öka mitt bloggande igen så fort  min semester börjar och den börjar om 11 timmar :)


Så håll ut :)


//Någon

Av Någon - 6 juli 2010 16:36

Tänkte bjuda på ett inlägg igen. 


Trodde inte det var möjligt men här i hemmet är allt omöjligt möjligt.


Det hela började idag på morgonen tog ett glas mjölk inget konstigt med det  älskar mjölk så.  


mm nu skulle jag ha mjölk i kaffet. som jag alltid brukar ha. för att skona min mage lite ;)  ..jaja känslig mage .. hehe


häller upp lite tycker det luktar lite surt .. men kopplar inte det ska ta munfull  kaffe dagens första  så man njuter extra mycket .. Den smaken man kände... den sitter kvar än.


Sur mjölk  minst en liter... köper dom stora 1 1/2 l  förpackningen .. tittar på nästa mjölk å öppnar den .. oxå sur ... ahhhh  1 juli 


tror det är nog första gången det har hänt att jag har fått hälla ut mjölk som har surnat... det är ju som att hälla ut  öl i vasken lika heligt.


//Någon

Av Någon - 6 juli 2010 16:01

Godag !


beklagar att det inte blev något bloggande igår.


Vaknade igår tyst å stilla i huset.  tänkte att tanten och ungarna hade kört till stranden.  så tänkte inte mer på det.


Tänkte jag skulle köra ner till verkstaden och kolla vad det skulle kosta nu innan semestern  så slipper man stressa med det. 


Till min förvåning så ser jag bägge bilarna stå på gatan. Då gick det upp ett litet ljus dom är hos per så tar en chansning att dom är där så ringer tanten och kollar  och frågar om dom har kaffe på ;)  Jodå det hade dom.


Sen blev jag fast där resten av dagen :)  spelade lite WII  samt teeeken 6.


sen var det bara hem å byta om och bege sig till jobb.


Idag  verkar det bli lite lungaare  väntar hem dom när som helst. är i ängelholms parken. 


Det svåra nu  med att tanten har semester är att sängen är full av ungarna när man ska gå och lägga sig.Så det blir att man får pressa sig ner i sängen för att få plats.


Flisan är som en magnet kan inte ligga i sängen  mer än 5 min så är hon fastlimmad i mig. 


Så idag så gick jag inte och la mig förrens vid åtta tiden  flisan brukar vaknar då någon gång. 


Lyckades att somna vaknar sen att sängen är tom ... Ahhh   då lever man  livet ;) 


nä lite kaffe kanske :)


//Någon

Av Någon - 4 juli 2010 17:30

God kväll !


Ja det blev inte så mycket bloggade nu i helgen. har inte hunnit med eller orkat.


Lördags så var det ju fotbolls träning sen kalas sen efter körde jag och flisan till Maxi och handlande middags mat för kvällen.


Mat måste man trots 30 grader värme. Så mina planer var lite grillat och lite sallad till det.


efter det så hämta vi junior klockan ett på kalaset. Då var han helt färdig.


kom hem hade jag sån tur att pippi gick på tv. Så låg och titta på pippi och halvsov i mellan åt.


i ett svagt ögonblick lovade jag dom att åka till stranden när tanten kom hem. så det var bara att packa ihop att och bege sig ner till stranden.


mitt i det hela så bjuder över oss till att grilla hos dom. Tänkte det var trevligt så tacka ja.  Och innan vi var där så vissade sig att det var några stycken till som skulle grilla .. tror vi räknade till 21 st hehe  så det blev lite lång bord.


Det var mycket trevligt och det grillade smakade extra gott tyckte jag. Kan säga det marken var nog lite rund när gick hem i alla fall.


tror inte jag han mer än lägga huvet på kudden så sov jag. Skulle visst ha smörjt tantens rygg  p.g.a hon hade bränt sig hade visst somnat mitt i haha.


Tror inte barnen vakna förrens nio idag. Hade lovat en kompis till jonthan att komma och leka med han. Så när hon ringde på dörren så var man nyvaken. 


plus att man fick lite smått panik då det såg ut som en tornado dragit fram då jag inte hade orkat göra något igår med tanke på hur varmt det var. 


Men men vem orkar ha en kliniskt rent hem när det är så här varmt och när barnen springer ut och in det är ju smutisigt utan bara rörigt hehe.


Tanten tog med sig felcia till jobbet en liten stund passade jag och jonathan att köra och hämta hans cyckel och dricka en kopp kaffe hos per. 


Det är inte utan att man blir lite sotis på han. Han har redan börjat på sin semester så han njöt av det. en annan har ju 5 nätter till innan man kan njuta av det själv oxå det är inte utan att  man längtar. 


Så det har varit en mycket trevlig och intesiv helg. 


Bjuder på lite bilder.


Denna damm är så snygg vill ha :)

 

Geggamoja behöver jag säga mer :)

När vi var nere vid domsten och tog ett snabbt dopp. var skönt när man hade doppat sig.   men flisan å junior tyckte det var roligare på stranden.


   

 

Tyvärr så blev det inte så många fler bra bilder på fotbollsträningen svårt att ta bilder när man har flisan med sig. samtidigt som man ska vara aktiv :) Men det var en trevlig avslutning. 

Sen så möte barnen föräldrarna och vi lyckades att göra mål. Men dömdes bort av barnens trännare som dömde bort  målet p.g.a  av offside.  



    Rosen jag tog från Teckomatorp.

Presentation


Någon är man om man är den som är sist att få reda på orsaken. Alla andra som är utanför vet de innan. Än själv vet jag inget. Hade inte någon berättat via andra hade jag vetat ännu mindre.Därför undrar jag om jag är någon eller om jag har ett namn ?

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

BlogRankers

BlogRankers.com

RSS

blogrankerd

Twingly BlogRank

omröstning

ska jag flytta bloggen för att få bättre funktioner och annat utsende.
 Ja
 Nej

Ovido - Quiz & Flashcards