Någon

Alla inlägg den 15 juli 2010

Av Någon - 15 juli 2010 11:24

Go dag !


Ibland så skulle jag vilja kunna ha möjlighten att droga mina små troll. :)  Tar det från början så kanske ni förstår  :) 


Vi slaktade vår semester gris igår där vi lägger allt skramel i. Tänkte hitta på  något nu när dom stora töserna har tagit  bussen upp till farmor.  Hela resan gick bra föresten med buss. 


Var lite hispig under deras resa men inte värre än att man kunde ha kontroll över det :) RIngde inte en enda gång men å andra sidan så pratade tanten med  josefin och becka så  man var uppdaterad om deras resa ;) så man kunde spela cooool lung ;)och trimma tanten i stället.


Så vi bestämde oss för slakta grisen. och hitta på  något.   Hittade ett akvarium  i helsingör som såg  intressant ut. Tog en liten chansning strunta i vagn. 


Väll framme så började vi vår promenad var en rätt så bra bit att gå med tanke på barnen men det gick jättebra och dom var jätteduktiga.  Junior började vissa sin bästa sida då han började bli hungrig. 


så han sura mest genom vårt besök på akvariument.. Med tanke på vad vi fick betala för besöket så är det ingen jag rekomenderar. det är inte värt det. För litet trodde det var mycket större lite tråkigt.


www.oresundsakvariet.ku.dk



Efter det så var det äntligen dags för lite mat. där gjorde vi en liten tabbe. till den svenska valutan är inte så bra. så det blev en liten dyr matnota. Tänker inte skriva vad det kostade men jag hörde hur plånboken skrek till. Men mätta blev vi i alla fall och det var ju menningen. 


Skulle ha köpt glass i råå men bestämde oss för det att dom var för trötta bättre att köra hem dom och få dom i säng. Tänkte att dom kunde få varva ner av en film. 


Men att få dom i  säng var rena circkusen  var övertrötta så dom skulle inte sova men efter mycket om och men så somna dom.


Sen började jag fixa tantens dator hatar den datorn  över allt annat.  så det ska mycket till för att jag ska använda den eller fixa den.  men fick den till att sammarbeta lite med mig  igår i alla fall. 


Själva så tänkte vi oxå se en film var ju rätt så sent men tänkte att självklart sover barnen länge imorgon så det är ingen fara.


Såg den up in the air.  liten skum film  men hade sina ljusa stunder i mellan varven.  hade det inte varit för George cloney så hade det varit en B-film


så halv tre hittade vi sängen. Och gissa vilka som vakna klockan 5 idag på morgonen. jodå då var det full rulle på dom. p.g.a av dom ska slås om vem som ska ligga  i mitten. bägge två lika svartsjuka.  Man var mer död en levanade när man klev ur sängen idag på morgonen.


Så man ville verkligen bara sova vidare Junior lyckades oxå väcka tanten med ett av sina utbrott för han inte fick som han ville.


vid sju tiden då ville inte min mage mer får ont i magen när jag sover för lite så gick upp la mig och sova till  elva var inte helt fel kan jag säga. Så det är väll tantens tur sen kommer väll att slockna på soffan sen.


Och nu är junior ute och leker å flisan håller på att driva tanten till vansinne så  den enda trösten är väll att dom somnar tidigit idag ;) Men andra sidan barn ska man inte ta för givet. ;) 


//Någon

Presentation


Någon är man om man är den som är sist att få reda på orsaken. Alla andra som är utanför vet de innan. Än själv vet jag inget. Hade inte någon berättat via andra hade jag vetat ännu mindre.Därför undrar jag om jag är någon eller om jag har ett namn ?

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

BlogRankers

BlogRankers.com

RSS

blogrankerd

Twingly BlogRank

omröstning

ska jag flytta bloggen för att få bättre funktioner och annat utsende.
 Ja
 Nej

Ovido - Quiz & Flashcards