Någon

Alla inlägg den 31 juli 2010

Av Någon - 31 juli 2010 10:38

Go morgon !


inte menningen att det ska bli något upphåll i mitt bloggande men tid och ork tar ut sin rätt. och tyvärr så går det ut över bloggandet. 


Men håll ut uppdatarerar så fort jag hinner och har ork till det ;)


I torsdag så hade jag tur fick jag stanna hemma med flisan då hon hade fått lite feber så tanten tog barnen ner till fesiivalen skulle se  rix fm själv så skulle jag ha i-fåne vaka (Iphone 4 ) 


Hade fått tag på ett specillt nummer till 3 så man kunde ringa efter midnatt så man kunde få  en telefon.. jodå 2 timmar senare gav jag  upp och  provade att ringa kundtjänst  efter tips. jodå 5 min senare kom jag fram .. så specillt var det numret. tyvärr blev det ingen telefon då jag skulle återkomma  den 8 e aug  grrr. så nu känner man verkligen missnöjd med 3


Man undrar verkligen hur dom tänker att dom lanserar ett nummer man ska ringa och så får man sitta i kö 2 timmar det köper jag men ska inte kunna ringa kundtjänst i så fall å komma fram  5 min  efter det.  och detta är var ut över kundtjänst tider.  Så det är inte utan att man letar efter en annan opratör. så kan ni tipsa om något  bolag så är jag tacksam ;)


Mig lurar man bara en gång. och där rök mitt förtronde för 3.


I fredags så skulle vi bege oss ner till Nicklodium dagen. vädret var inte direkt lockande men som sagt var det var inget man nämde för barnen eller rättare sagt det  fanns inte i deras ordförråd att vi skulle strunta i det.


Så det var bara att bita ihop och se glad ut. som skönt var så kom det bara lite regn och det var inte värre än man klarade av det.


hade förväntat mig mer av  det men blev lite besviken det var bra artiser så det var inte det  utan mer runt omkring   nicklodium  dom lanserade ihop det med svampbob fyrkant han var inte enda gång  på scenen när dom körde.  Men barnen blev nöjda i alla fall.


Efter det så körde vi hem till Jenny skulle fira  henne. då hon fyller 25 år  så det blev pizza och lite kakor och det var inte helt fel  kan jag säga ;)


och idag bär det av mot Höör en sväng å fira Veronica som oxå har fyllt år.  så det blir inte så mycket  bloggande idag heller ;)


Nä dags att göra sig ordning ;)


//Någon




Presentation


Någon är man om man är den som är sist att få reda på orsaken. Alla andra som är utanför vet de innan. Än själv vet jag inget. Hade inte någon berättat via andra hade jag vetat ännu mindre.Därför undrar jag om jag är någon eller om jag har ett namn ?

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

BlogRankers

BlogRankers.com

RSS

blogrankerd

Twingly BlogRank

omröstning

ska jag flytta bloggen för att få bättre funktioner och annat utsende.
 Ja
 Nej

Ovido - Quiz & Flashcards