Någon

Alla inlägg den 29 augusti 2010

Av Någon - 29 augusti 2010 20:40

Go kväll !


Blir ett litet inlägg  ska snart fara til jobb. 


Har varit på barnkalas idag. Tror det  var nog ett av dom lungaste jag har varit på man märkte inte dom  :)   då ska det tillägas att junior å flisan oxå var där :)


så man kunde bara koppla av dricka lite kaffe snacka lite skit med james å glo på tv. Helt okej det är så skönt att hälsa på dom. Man kan verkligen koppla av hos dom. det är inte så krystat att man måste göra en massa saker utan man bara gör det som faller en in ;)  njuter varje gång man ska ditt och hälsa på dom ;)


men som sagt var man har en timmes bilfärd hem oxå så man får kolla klockan så det inte blir för sent. var hemma vid sex tiden la junior i badet  sa att han skulle lägga sen var inte en protest 5 min senare sov han. 


Men andra sidan så frågade han mig om inte max kunde sova över någon dag. sa att det går att fixa vi kollar det när du kommer hem från farmor :)  då började han planera vad dom skulle göra och var han skulle sova max.  Tror min grabb håller på att bli stor :/


värre var det med flisan somna i bilen så hon skulle inte lägga sig just nu ligger hon på soffan  ihop med becka och tittar på en film  becka har lite ont i magen.  men har ätit så. 


nä dags att fara och byta om  höres imorgon bitti !


//Någon

Av Någon - 29 augusti 2010 08:38

Go morgon !


Vart lite chockad idag. Barnen gick direkt ner utan mellan ladning i sängen. Så man vart lite chockad när man vaknade till ljudet av tv:n nereifrån och där var  liv och rörelse där nere.


Becka kom efter en liten stund hennes mage krånglade igen. nu har fått lite alevedon  se om det hjälper denna gången oxå.


händer väll inte så mycket idag. Ska på kalas med flisan och junior.  så det blir full rulle i eftermiddag.


Sen är det jobb igen.


Nä här har man inte tid att sitta man får väll sköta sina sysslor dom tar inte sovmorgon.


//Någon

Presentation


Någon är man om man är den som är sist att få reda på orsaken. Alla andra som är utanför vet de innan. Än själv vet jag inget. Hade inte någon berättat via andra hade jag vetat ännu mindre.Därför undrar jag om jag är någon eller om jag har ett namn ?

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

BlogRankers

BlogRankers.com

RSS

blogrankerd

Twingly BlogRank

omröstning

ska jag flytta bloggen för att få bättre funktioner och annat utsende.
 Ja
 Nej

Ovido - Quiz & Flashcards