Någon

Alla inlägg under juni 2010

Av Någon - 26 juni 2010 13:15

Go morgon ! eller rättare sagt det är snart eftermiddag här.tänkte uppdatera lite och lägga in lite bilder från gårdagen. hoppas det inte blir rörigt och för mycket text. provar att värva  text med bilder.   ni får gärna kommentera om ni tycker om det eller inte. 


  Glad midsommar på er ;)


Varit igång sen kvart över åtta idag. Gjorde en liten tabbe. Har nog gått in för mycket med juniors tränning  hehe väckte han kvart över åtta hade ställt min väckarklocka fel glömt att den skulle ringa på lördags morgonen. 


Men vi kom snabbt iväg i alla fall men ett par meter kvar så kom jag på att förra gången hade dom sagt ingen tränning midsommar dag.. rätt så självklart :P


jaja sa till junior vi fick en skön promenad och det var tyst å stilla i området ;) Nästan så man fick lust att springa med en sån kallad "VM tuta" bara för att få lite liv i folket ;P


  Katta säger något intressant.


Men har hunnit gå en runda till med becka skulle köpa presentpapper till kalaset hon ska till. och jag orkade inte leta upp nycklarna. kände oxå  för att gå en liten runda så vi gick upp till Coop och tillbaka igen och har nu även hittat mina nycklar dom i en väska sen vi var iväg med brännbollen.

Midsommar krans ville barnen ha ;)


Gårdagen den var helt underbar i mitt tyckte såg lite mörk ut i början bara.  Första incendenten  var så fort dom kom innanför dörren med akelius så ligger misan  och sover på sin filt. akelius tar ett kliv in i rummet.  det tar inte en sekund förrens missan sitter i akelius och  man hör en hund ylar av smärta när misan sätter klorna i han. 

så hon och kattungarna fick vara i sovrummet med låst dörr hehe kändes säkrast. både för missan och akelius. 

  Veronicka har  hittat lite blommor.


Sen hade dom råkat glömma  potatissalladen hemma så  tanterna åkte iväg å tillbehören så att dom kunde göra en ny. så skulle vi passa  ungarna och djuren. Jodå det gick ju bra.. blev av med flisan  hittade henne sen under köksbordet. 


Men akelius hade smitit iväg. och hur börjar man leta efter en liten hund som är lika stor som klumpen typ.


barn är inte så svåra att leta efter där har man ju lite att gå på men hundar hur tänker dom ..  vi sprang å leta överallt men nä ingen hund.  Men efter en liten stund så hittade dom han  vid baksidan av garaget. 


Så efter det fick han en liten lina han kunde springa i  :)  och vi kunde börja fira midsommar ;)


  Stora tjejen ;)


  Rosse i sin midsommar krans.


efter vi hade ätit sill å potatis så var det någon som hade slagit något hårt i huvet på oss.  blev totalt slöa.


Men tanten tyckte vi kunde gå en liten runda gå ner till per c/o  och önska dom en glad midsommar. samt vissa upp vårt område lite  brukar ju inte vara ute gå  direkt när dom är på besök utan då är det  en massa annat som ska göras  i stället. 


Så det blev en liten promenad. Var inte helt fel. 

  James kan oxå ;) 


När vi kom tillbaka så var det dags för att starta grillen. är det någon som kan göra marinad så är det James .. fattar inte hur han gör .. jo han tar lite sånt och sånt  lite sånt  etc... sen blir det kalas gott.  ;)

  Sommarbarn. 


Men min röra som jag skrev om innan  den blev kalas skulle bara ha gjort den dagen innan bara men   när jag smakade först när jag var klar med den så smakade rätt så mycket majonäs så jag var lite  orolig för det men när den hade fått dra sig så kände man inte smaken längre.  Idag så var den hur god som helst att ha på smörgåsen. var lätt och enkelt så det recepet lägger jag på minnet ;) 



  Knatte,Fnatte,Tjatte,   :)





Av Någon - 25 juni 2010 11:08

                 


Lite bilder från brännbollen igår där vi förlorade med ett poäng. Som ni ser var det många barn. 


Ps... Tanten har tränningsverk idag hehe :)

Av Någon - 25 juni 2010 00:17

sådär  dagens aktivteter avklarade.  Handlingen gick väldigt smärtfritt får jag säga.  lite förvånad oxå . tog gräddfilen  självscanning och egen betalaning var helt säker på att vi skulle bli  avscannde men nä då  vi klarade  oss  :) skönt för vi hade behövt en vagn till  :P 


Sen var det bara hem och lasta in varorna packa väskorna och bege sig till  brännbollen. 


Många barn detta året å många föräldrar som kom oxå var riktigt skoj men tyvärr så vann vi inte då ungarna slog oss med 1 poäng.  typiskt men vi sa det nästa gång så tar vi dom :P 


Det var inte heller att man var helt slut efter brännbollen man hade ju verkligen gått inför det så man sprang för kung å fosterland  :P 


så när man kom i mål så kunde man inte föra ett normalt samtal dom skulle ha erbjudit syrgas i målet. 


Lovar att lägga upp lite bilder imorgon idag orkar jag bara inte.


kudden nu 


//Någon

Av Någon - 24 juni 2010 14:40

Sådär ja strax iväg å hämta kidsen sen iväg å handla... å jag jublar ju inte av glädje då man vet vad som väntar på en.


Men det är bara fram med piskan och styra vagnen mot kassan och på vägen slänga i dom varorna man ska  och står det någon ivägen så är det bara att trycka lite extra.. hur svårt kan det vara :P



Tänkte göra en liten fyling då jag var å handla till tanten. och handlat då när alla var nere på stranden i råå. Men tji fick jag att få tag på tanten på mobilen kunde jag bara ge upp eller rättare sagt jag gav upp så nästa gång hon vill ha något får hon fixa det själv. 


Men nä det gick ju inte handla själv såna befogenheter har inte jag. dels så låg listan hemma och dels så hade hon så "mycket  i huvet som i  inte stod på listan.. Ja ni vet ju själva hur tanter kan vara om det inte passar dom.


Hur svårt kan det vara det är midsommar man vet vad man vill äta och vad man ska ha varför göra det mer komplicerat än vad det är.


nä nu ska jag ut å leta upp becka hon skulle följa med å handla men smet iväg blir så trött  ;)


//Någon

Av Någon - 24 juni 2010 12:18

Go morgon ! 


jag vet inte vad jag tänkte på när jag sa ja till att åka tvärs över stan för att handla till tanten innan vi ska iväg å bråka med 90 %  av befolkningen som ska handla för midsommar.   redan där ringer alla varnings klockor. Men som vanligt så ska inte jag inte lyssna på några varnings klockor.  


Vilket innebär att jag måste stiga upp mycket tidigare än vanligt , och sin tur  innebär att jag får skippa min skönhets sömn, 


Kan säga det tog mig 45 min att få fötterna ur sängen och tror jag gick igenom hela registret  om varför jag skulle ligga kvar i sängen. och strunta i det. 


Men rädslan för tanten vann över  min moral att ligga kvar i sängen. 


för det är ju självklart så springer man inte igenom ett nässlesnår frivillgt i kort byxor.  när man kan gå runt om.


och här sitter jag nu och ska snart bege mig ;)


Solen skinner än i alla fall så det är ju positivt.  Är väldigt laddad inför brännbollen bara hoppas att det blir en bra uppslutning med dom andra föräldrna oxå  perfekt att  det är midsommar imorgon  :)kanske det blir lite mer föräldrar som är piskade att slå sina barn.. Hmm det lätt inte bra det.. menar föräldrar som ska krossa sina barn...


Vi ska vinna vi ska göra ketchup av dom ;)


Nä man får väll fara iväg så man hamnar på plus sidan nu inför helgen  :)


Återkommer med rapporten lite senare


//Någon

Av Någon - 24 juni 2010 07:28

Go morgon !


måste sova men endå inte direkt sugen på det. blir en lång dag idag med många måsten som ska fixas inför morgondagen.   Så det är väll bara att masa sig upp en våning till en skön säng. 


Men tänkte slänga in ett litet inlägg i alla fall i bloggen.


Planerat idag är att  handla inför midsommar. ovanligt va det är väll så att hela svenska befolkningen ska göra det idag *suck* 


Sen ska man ner till bolaget oxå bläää. måte det gå fort. ska försöka komma upp tidigt i alla fall.  så man är där innan alla ska handla efter jobb.  inte mycket jag ska ha men så att man klarar sig i alla fall ;)


Sen är det ju brännboll i kväll mot barnen ska bli skoj så jag hoppas att vädret håller i sig. 


Sen har jag hittat ett recpet hos en arbetskompis  som jag bara måste testa.


midsommar sill
2 burkar matjesill hackas.
2 dl creme fräch majonäs 2 dl. smaka av.
lök röd gul lök, purjolök rikligt med dill.
blanda allt garnera m räkor ägg . obs skölj av matjesillen.
 

vad tror ni ?   visst låter det gott och jag är ingen favorit av  matjesillen.  men det ska testas.  bara komma ihåg att köpa det oxå:P


Nä  nu kudden skriver ett par rader sen över en kopp kaffe när jag ska vakna till liv ;)


//Någon



Av Någon - 23 juni 2010 19:50

God kväll !


är väll inget direkt nytt att berätta himlen är kvar på sin plats och solen sitter där den ska sitta så allt är som det ska vara. Flisan ligger och sover så sött junior är uppe å springer svårt att falla till tro. 


Önskade  att någon satte på kaffe till mig men det lär inte hända då tanten jobbar och skulle hon vara hemma så hade jag fått göra det själv. Men ibland så kan hon chocka en :)  och då uppskattar man det  förstås. 


Varit full rulle här idag  tror jag ska installera svängdörrar här. Flisan har varit mer vild än tam  rymt ett antal gånger  lovar er att den grinden  på sidan kommer upp snart hehe.


Surfade runt lite bland bloggarna får ju kolla runt lite och se vad man har för grannar i bloggen.  vissa intressant å vissa mindre intressanta. men det som slår mig det är ju det har en liten annorlunda Banner som jag bara älskar. tycker den skiljer sig från mängden.


men nu såg jag en bild som påminde om min bild eller en bild på ett öga om det är bara tillfälligt eller att dom har varit inne å läst på bloggen det lär jag aldrig få veta  Men kul att se att man kanske lämnar lite spår efter sig här i bloggvärden  


Att man som person kan  ha ett inflyttade på någon annan som man inte känner det är lite skrämmade  men samtidgt skoj det är ju bevis på något är bra  :)


Nä dags att slänga ungarna i säng ögonen går i kors och dom behöver ta igen lite sömn.  dom måste ju vara utvilade imorgon när jag vi ska spela brännboll.


Hej svejs .. 


//Någon

Av Någon - 23 juni 2010 14:26

Go dag !


Händer väll inte så mycket idag. blir nog mest att bara softa och ta det lungt.


Hade ett litet helvete att somna idag på morgonen. så man är lagom mör i kroppen nu  vägrade oxå att titta på klockan för det hade bara gjort en mer stressad.


efter många om och men så somna man gott.


En natt till sen är det lång helg inte helt fel. Kommer att bli en rolig helg. 


Dock så fruktar jag lördagen  då junior ska ha sin sista tränning inför sommar uppehållet.  av alla dagar så väljer dom midsommar dag.


det är väll bara att bita ihop och ta sig ditt allt för min pöjk ;)


nä om man ska ta sig en  snabb kopp kaffe innan det är dags att hämta vildjuren.


//Någon


Presentation


Någon är man om man är den som är sist att få reda på orsaken. Alla andra som är utanför vet de innan. Än själv vet jag inget. Hade inte någon berättat via andra hade jag vetat ännu mindre.Därför undrar jag om jag är någon eller om jag har ett namn ?

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<<
Juni 2010 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

BlogRankers

BlogRankers.com

RSS

blogrankerd

Twingly BlogRank

omröstning

ska jag flytta bloggen för att få bättre funktioner och annat utsende.
 Ja
 Nej

Ovido - Quiz & Flashcards